8 EPIZODA
Anahi-Sada cu ja svojim vilskim mocima da ti napravim kociju i konje od bundeve i miseva (gura pepeljugu u jezero,koja se davi i izgovara magicne reci)-Vule vu vule vu vule vu pate rio maro pate tu pula sat...! (bundeva se pretvara u prekrasnu kociju iz 70-tih godina)
Chris-wOw Anahi tvoj sam duznik! Idem sada po Maite (govori viteski)
Anahi (uzbudjeno peva spicu iz emisije sve za ljubav)-Seve zaaa ljuuubaaaaav za ljuuuubaaaav svvveeeee!!!!!
Chris odjaha a Anahi mu dobacuje
Anahi-U ponoc ce se kocija ponovo pretvoriti u bundevu a konji...(nnije stigla da zavrsi recenicu on je vec otisao)
Chris-Sreca da ce mi konji ostati. (odjednom sat otkucava ponoc i njegova balska haljina se pretvara u otrcane krpe,kocija u bundevu ali i konji u miseve)
Chris-O ne,sta cu sada (razmislja i seti se)-Pa da,zajahacu misa! Siguran sam da bi i Poncho isto uradio! (uzjaha misa i krene ka dvorcu sav otrcan)
U DVORCU
Maite-Oh,gospodine Sniclo tvoj miris ulja me ocarava....!
Snicla-Danas sam posebno za tebe premazao zacinom Ce!
Maite-Oh Sniclo
Snicla-Oh Maitr...
Maite-Da?
Snicla-Oh maite moram da ti kazem nesto jako vazno (slozi facu kao da ce da je zaprosi)
Maite (uzbudjeno) Da,pristajem!
Snicla-Drago mi je sto hoces da me sacekas ispred vrata od WC-a!
Maite (namrgodjeno i razocarano) -Ovaj...neka sacekacu te ovde.
Gospodin Snicla ustaje i odlazi,u hodniku se srece sa njegovim ortacima,crnim lukom i paradajzom u posluzavniku
Snicla-Pu crni lukac i dalje bazdis na luk.
Luk-Pa ja i jesam luk!
Snicla-Oh,da zaboravio sam...(nastavlja pravo i sreca Chrisa)
Chris (besno) - Si ti snicla?
Snicla-Pa da nisi corav?sta si ti mislio?da sam luk?
Chris (krece besno ka njemu sa viljuskom u ruci) AHAHAHAHA Proboscu te,ispecicu te a ona te pojesti zajedno sa Maite! AHAHAHAH
Snicla uplaseno pocne da trci u krug i vice- AAAAAAAAAAAAAAAA
Chris ga ga probode viljuskom i odnese u kuhinju (obraca se kuvarici)-Evo navatao sam jednu sniclu u hodniku isprzite je i donesite za sto broj 1436289117253728192736 koji je rezervisan na ime Maite.
Kuvarica-S lukom il bez?
Chris-Sa lukom,naravno
Kuvarica pocinje da juri po hodnicima Sniclinog ortaka crnog luka.
Za stolom broj 1436289117253728192736 koji je rezervisan na ime Maite.
Chris tajanstveno prilazi Maite u opancima i otrcanoj haljini.Koja bi tebala da pretstavlja narodnu nosnju
Maite-Chris sta radis ovde ja sam sa gospodinom Sniclomn
Chris-Snicla je rekao da se predomislio i da ce otici...
Maite(tuzno)-otisao je?
Chris-Da!!!!!!!!! Hoces li da igramo Vlasko kolo?
Maite(kroz smeh)-Naravno (ustaje sa stola broj 1436289117253728192736 )
Chris-A ne,ne,ne....Prvo obuci opanke ko ja!
Maite-Zar bas moram?
Chris-Naravnooo pa vid mene!
Maite ipak oblaci opanke i zajedno sa Chrisom igra Vlasko kolo.
I tako se rodila nova ljubav...[/quote]